Nieuws

03 December 2023

DTB versterkt haar expertise als nieuw lid van CRSNP

DTB is onlangs lid geworden van Customs Related Software & Network Providers (CRSNP), een vooraanstaande vereniging in het Europese douanelandschap.

DTB erkent de waarde van samenwerking en bundeling van krachten in een sector die voortdurend evolueert. Door lid te worden van CRSNP, gaan wij een partnerschap aan met andere serviceproviders om onze krachten te bundelen en onze belangen gezamenlijk te vertegenwoordigen. Deze gezamenlijke aanpak stelt ons in staat om de belangen van onze klanten krachtiger te verdedigen, niet alleen op nationaal niveau, maar ook binnen het bredere Europese speelveld.

Als lid van CRSNP fungeert DTB als een onafhankelijke voorvechter voor diverse belanghebbenden. Onze rol is het behartigen van technische en praktische belangen en het bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van toekomstige douane- en accijnssystemen op nationaal en Europees niveau.

DTB blijft zich inzetten voor een toekomst waarin de elektronische afhandeling van douanezaken efficiënter en effectiever wordt. Als lid van CRSNP blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en normen in de sector. Dit zal ons in staat stellen om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit lidmaatschap onze positie als toonaangevende douanevertegenwoordiger en softwareleverancier verder zal versterken.